Utilitzem cookies
d’acord més info
EL CENTREQUÈ TRACTEMHORARISON SOMEQUIP PROFESSIONALBLOGDEMANA HORA

11/05/2018

Congrés Internacional de Fisioteràpia #FTP18

El nostre Director, Joan Parera, va rebre l’homenatge pel seu recent Doctorat en el marc de l’FTP18, en l’acte de la nit de la Fisioteràpia. L’entrega del reconeixement va ser realitzada pel Sr. Miguel Villafaina, President del Consejo de Colegios de Fisioterapeutas de España.

 

Moment de l’entrega del reconeixement al Dr. Parera pel seu recent Doctorat.

 

L’endemà d’aquest acte, el Dr. Parera va participar de forma activa en el congrés amb la Masterclass "Avaluació clínica, biomecànica i radiològica de les lesions per fuetada cervical i el seu tractament: Manipulació espinal? Mobilització? Exercicis terapèutics?" al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

 

 

És la primera vegada que el CFC ha organitzat un congrés d’aquestes dimensions, amb la participació de 1.800 experts del sector de la fisioteràpia i més de 70 ponents internacionals que han parlat de l’aplicació de la fisioteràpia en els seus diferents àmbits.

 

 

 

Autor  Centre d’Osteopatia Terrassa facebook twitter enviar a un amigo

Un comentario
DEJAR UN COMENTARIO

Àlex Monasterio
11/05/2018

Sens dubte, el grandíssim esforç fet per dur a terme aquest doctorat beneficiarà a tot el col.lectiu de fisioterapeutes, a més de suposar un gran gra de sorra en el desenvolupament del coneixement cientificosanitari.
Moltes gràcies Dr. Parera.

Disseny: Xoostudio® | Implementació: Somcodi

Copyright ® 2015 | Política cookies | Avís legal
Vols consultar-nos res?