Utilitzem cookies
d’acord més info
EL CENTREQUÈ TRACTEMHORARISON SOMEQUIP PROFESSIONALBLOGDEMANA HORA

19/10/2022

4a Caminada solidària de Marxa Nòrdica per a la Marató de TV3

El dia 27 de novembre a les 9:30 del matí, celebrem la 4a edició de la caminada solidària per a la Marató de TV3, coincidint amb el 25è aniversari del Centre d’Osteopatia Terrassa.

El punt d’inici serà la casa de Ca n’Amat de les farines a Les Fonts de Terrassa. Podeu utilitzar qualsevol dels següents enllaços per arribar-hi: 

Podeu consultar i descarregar a Wikiloc el "track" de la caminada clicant aquí

Si no teniu bastons, nosaltres us els deixem!, i a més tindrem el suport de fisioterapeutes instructors de Marxa Nòrdica per ajudar-vos en la tècnica. 

Al finalitzar la mateixa us convidarem a un "vermouth" solidari, amb música i actuacions en directe, sortejos i moltes sorpreses més. 

La jornada és totalment gratuïta amb donació voluntària per a la Marató de TV3. Podeu fer el vostre ingrés al següent compte corrent: ES23 2100 7872 8313 0024 7269  o en efectiu el mateix dia de la jornada. 

La inscripció és obligatòria enviant-nos el(s) vostre(s) nom(s) i cognoms i un telèfon de contacte clicant a qualsevol dels medis que teniu a continuació:   

La caminada és de dificultat fàcil i apte per a infants (a partir de 5 anys), però si ho preferiu tindrem servei d’animació infantil mentre vosaltres gaudiu de la jornada.  

Us hi esperem! 

Autor  Centre d’Osteopatia Terrassa facebook twitter enviar a un amigo

Sin comentarios
DEJAR UN COMENTARIO

Disseny: Xoostudio® | Implementació: Somcodi

Copyright ® 2015 | Política cookies | Avís legal
Vols consultar-nos res?